• spiir2017

24-årige Anja fra Trondheim: Personlige forbruksmål gjør at jeg enkelt kan administrere pengene min


Når man er student forsvinner ofte pengene like fort som de kom, men ved å prioritere og holde styr på hva du faktisk bruker penger på, kan du enkelt få råd til både øl og bøker uten å skulle etterlate et åpent sår i lommeboken.


Anja er 24 år og bor i Trondheim, hvor hun studerer til å bli bioingeniør. Hun har aldri brukt tid på å sette opp et godt gammeldags budsjett, og mobilbanken har ikke gitt et tilstrekkelig overblikk over forbruk. 


Helt til hun fant Spiir: en penge-app som oppfordrer til økonomisk bevissthet og hjelper deg med å prioritere å bruke penger på det som gjør deg glad. 


Men hva gjør Spiir annerledes enn mobilbanken? Og hvorfor er det viktig å være glad når man bruker penger?


La oss finne ut av hva Anja sa: 


En økonomisk oppvekker

Anja lastet ned Spiir for et par måneder siden, og bare få uker senere fikk hun sin første økonomiske oppvekker: 


“Jeg hadde akkurat kommet hjem fra en helg i London da jeg lastet ned Spiir. I appen, var alle transaksjonene fra turen sortert i ulike kategorier, og jeg så ganske fort at jeg hadde brukt tre ganger så mye som jeg hadde planlagt før jeg dro. Det var en skikkelig oppvekker, og for første gang ga Spiir meg et detaljert overblikk over forbruket mitt", sier Anja. 


Farvel til det gammeldagse budsjettet


Formålet med Spiir er å gi deg et generelt, men detaljert overblik over pengene dine, uten at du trenger å gjøre noe som helst. 


Appen kategoriserer utgiftene dine automatisk og tilrettelegger for at du kan innstille forbruksmål i de utgiftskategoriene du gjerne vil holde litt ekstra godt øye med. Dette er noe som hverken norske mobilbanker eller noen annen penge-app har klart å gjøre så langt:


"I mobilbanken min har det ikke vært mulig å se pengestrømmen i spesifikke kategorier. Den eneste måten jeg har kunnet danne meg et økonomisk overblikk på, ville være ved å sette opp et budsjett manuelt", sier Anja og fortsetter: 


"Spiir er mye mer brukervennlig og gir meg et presist og automatisk overblikk som jeg har hatt bruk for lenge. Med en oversikt som denne, trenger jeg ikke å sette opp et budsjett for å se hvordan pengene mine blir brukt. Det hele blir tatt hånd om av Spiir". 


Morsomme påminnelser på veien  

Din pengeinfo er servert🍲


Kjapt overblikk? Det kommer her! 🙌


Yeah! Fantastisk jobba med forbruksmålene! 🚀


Hvor kult ville det være hvis mobilbanken din ga deg notifikasjoner som disse? Det gjør Spiir! Formålet med påminnelsene er å øke økonomisk bevissthet og gi deg sjansen til å henge med i din egen økonomi. En funksjon som Anja liker godt: 


"Jeg elsker notifikasjonene fordi de er morsomme, vennlige og gir meg informasjon uten at jeg behøver å sjekke appen hver eneste dag. Og selv om appen er på engelsk, er notifikasjonene lette og forstå, og jeg anbefaler andre å prøve appen bare på grunn av påminnelsene". 


Med Spiir får du det ultimate innblikket i pengene dine og forbruksvaner, og kanskje får du inspirasjon til å endre dårlige vaner til gode. 


I en perfekt verden bruker du bare penger på ting som gjør deg glad, og forhåpentligvis kan Spiir hjelpe deg med å gjøre dette til virkelighet. 

Dette blogginnlegget blir levert til deg av Spiir. Spiir er en gratis penge-app som har hjulpet mer enn 300.000 brukere i de nordiske landene med å få bedre tak på økonomien. Med et enkelt klikk kan du se hvordan du bruker pengene dine på en smart og morsom måte. Det er enkelt å opprette personlige forbruksmål så du kan bli mer bevisst om dine forbruksvaner og kontrollere hvor mye du bruker på to-go-kaffe, bussbilletter og matvarer. Last ned appen i dag. 

0 views

Help & support at help.spiir.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
spiir-white.png

Spiir A/S is a licensed Account Information Service Provider (AISP) and operates under the supervision of the Danish Financial Services Authority (FSA).

Company address and information: 2019 Spiir A/S | Mejlgade 48b, 2 th. | 8000 Aarhus C | CVR: 33509006